-6%

Artikel 1 van 4

nfiRay Eye II Series V3.0

€ 3.100,00 € 2.899,00 (inclusief btw)

Thermische Vision Monoculair in zakformaat

De InfiRay EYEⅡ V3-serie is een thermische monoculaire monoculaire zakformaat met ≤500 g voor het verkennen van de buitenlucht. Het helpt om uw omgeving te onthullen en doelen op meer dan 2000 meter afstand gemakkelijk te zien. Eenvoudig te gebruiken, lage leerkosten. EYEⅡV3 is de perfecte metgezel voor jacht met warmtebeeldcamera's of buitenreizen, of het nu in het donker is of in uw eigen achtertuin.

12um thermische sensor met NETD≤25mK (@25°C, F#=1,0)

De V3-serie is uitgerust met InfiRay high-performance keramische ingekapselde 12um 640*512 hoge resolutie sensor met NETD ≤25mk (25°C,F#=1,0), die lichter is, lager stroomverbruik, zorgt voor perfecte gedetailleerde herkenning, zelfs in de zwaarste weersomstandigheden wanneer het thermische contrast laag is.

Hoge beeldkwaliteit

Met de EyeⅡ V3-serie kunt u technische superioriteit ontvangen op thermische beeldvorming met rijke details, het zal veel eenvoudiger zijn om doelen in het donker te zoeken. De EyeⅡ-serie heeft uitstekende prestaties in temperatuurbereik.

Ingebouwde ultraheldere modus

De ingebouwde ultraheldere thermische technologie van InfiRay bestaat uit software-algoritmen die zijn ontworpen voor slechte weersomstandigheden zoals regenachtige, sneeuwachtige, mistige dagen, enz. De ultraheldere modus kan resulteren in een gedetailleerder gezichtsveld en verbeterde objectidentificatiemogelijkheden.

Hoog contrast HD OLED-microscherm

Ingebed met een 1024 * 768 OLED-scherm met een hoog contrast en een hoog contrast, biedt de Eye II V3-serie meer kleurweergave en een hogere respons, kan scherpere beelden en levendigere kleuren weergeven op de beeldvorming.

 

Tintselecties

Om beter te voldoen aan de verschillende eisen van de gebruikers wat betreft visuele ervaring, bieden de producten twee tintselecties voor gebruikers: C (koele) tint en W (warme) tint.

Onder een koele tint kunnen gebruikers een visueel duidelijkere beeldkwaliteit ervaren met rijke details, markeerdoelen.

Onder een warme tint kunnen de gebruikers zachtere beelden krijgen, waardoor visuele vermoeidheid door langdurig kijken wordt vermeden.

Groot detectiebereik tot 2597 meter

Gecombineerd met de krachtige objectieflens (E6+V3: 35 mm/F1.0 VS E6Pro V3: 50 mm/F1.2) met een zeer gevoelige warmtebeeldsensor van 640x480@12 µm, biedt de Eye II V3-serie uitzonderlijke detectiemogelijkheden. Afhankelijk van het model is de V3.0-serie in staat om een gemiddeld menselijk doel te detecteren, gekleed in bovenkleding, op het maximale bereik tot 2597 m in volledige duisternis.

PIP-functies

De ingebouwde Picture-in-Picture-functie van EYEII V3 verbetert de nauwkeurigheid door een 2x vergroot beeld van het dradenkruis aan de bovenkant van het scherm te bieden. Het helpt gebruikers om in te zoomen op de doelen terwijl de rest van het gezichtsveld zichtbaar blijft.

5 praktische kleurenpaletten

Er zijn 5 kleurenpaletten beschikbaar, naast de normale "white hot", "black hot", "red hot" en "color", hebben we een "hot target highlight" -palet ontwikkeld. Onder dit palet kunnen gebruikers het doel gemakkelijk vinden door het hoge contrast tussen de achtergrond en het doel. Volg automatisch de heetste plek in de scène en ontdek het doelwit snel.

Ingebouwde videorecorder en wifi-verbinding

De monoculaire heeft 32 GB ingebouwd geheugen om de vastgelegde foto's en video-opnames op te slaan en een Wi-Fi-module waarmee 4 apparaten tegelijkertijd kunnen worden aangesloten.

 

F

© 2020 - 2024 Vision Nachtzicht Techniek | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel