THERMISCHE WARMTEBEELD FRONTSNIPER CTS-22

Prijs: € 13500,-

NEW / NEW / NEW

 

Dit is de eerste en eenigste Warmtebeeld frontsniper voor richtkijkers op de markt.

De super kompakte CTS-22 laat u onder alle omstandigheden zien wat er voor u gebeurt via het O-LED display, zelfs daar waar een nachtkijker niet verder gaat. Deze frontsniper maakt het mogelijk dat uw richtkijker elke warmtebron kan opsporen, zodat u zelfs door struiken en in hoog gras kunt zien of er wild verscholen zit. Het Clip-ON™ "Thermal Imaging Scope CTS-22 systeem is ontworpen om te worden gebruikt in combinatie met geweer richtkijkers of spotting scopes met een snelle op en afbouw op uw kijker. Het apparaat is gebouwd in overeenstemming met GSCI productie eisen , het LDH™ Concept (Light Schockvaste Behuizing tot 6500 Joule), en heeft een sterke, lichtgewicht aluminium body.

 

Voor optimale prestaties kan de CTS-22 worden gebruikt met een variabele vergroting van uw richtkijker van 2X tot 5X. Meer prestaties en nauwkeurigheid kan worden bereikt door de optische vergroting en de digitale zoom , en tevens de polariteit omstelling van de CTS-22 te gebruiken. De thermo frontsniper kan worden geleverd met een optie van twee types van adapters en de gewenste sets van inzetstukken van verschillende groottes die het mogelijk maken een snelle montage van CTS-22 op uw richtkijker.

 

Diameters:

Type1. Van 40 tot 50 mm.

Type2. Van 51 tot 62 mm.

 

** Basis set geleverd met 25 mm lens, een adapter, (Type 1 of Type 2 en 4 stuks kunststof insert ringen).

 

LET OP: bijvoorbeeld bij Blaser kan de richtkijker erg laag op het wapen gemonteerd zijn en heeft het geen ruimte om de adapter over de richtkijker te schuiven. Hiertoe moet de ruimte vergroot worden, zodat de kijker met adapter vrij boven de loop of voorhout/keep hangt. Minimale afstand tussen richtkijker met de loop en de Front Sniper met Adapter moet ca. 0,6/0.7 cm zijn. Als u niet zeker bent over het wapen en gemonteerde richtkijker, bel ons voor advies.