FLIR Scout TK Warmtebeeldcamera

De FLIR Scout TK is de meest compacte en lichte warmtebeeldcamera die op de markt verkrijgbaar is. Dit model bevat alle hoogwaardige componenten als alle andere FLIR warmtebeeldcameras, maar is zo ontworpen dat deze ook beschikbaar is voor personen met een beperkter budget. De Scout TK geeft een duidelijk en scherp beeld van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat en in het midden van de nacht. Doordat er gebruikt gemaakt wordt van een speciaal gedeelte van infrarood spectrum (te zien als warmte) is het beeld altijd hetzelfde, of het nou overdag is of volledige duisternis.

Verschil met Nachtzichtkijkers

Het voordeel ten opzichte van nachtzicht apparatuur is dat u met warmtebeeld apparatuur ook gemakkelijk ziet of iets of iemand zich in de bossen bevindt. Ook geeft het u de mogelijkheid om bijvoorbeeld warmte sporen te zien, denk aan zojuist weg gereden auto welke warmte afgeeft. Er is totaal geen licht nodig om duidelijk beeld te zien met een warmtebeeldcamera. De FLIR TK is zo compact dat deze eenvoudig in één hand past en is ook met slechts één hand te bedienen. Daarnaast is hij dankzij zijn lage prijs betaalbaar voor o.a. beveiligers, hulpdiensten, douanebeambten, wandelaars, safari, boeren, jacht of paintbal.

InstAlert functie

Tevens is de Scout TK uitgerust met het zogeheten "InstAlert" technologie. Met één druk op de knop wordt enkel het warmste object in de kleur rood weer gegeven. Dit maakt het heel eenvoudig om uw gewenste dier of doelwit te volgen.

Unieke Kenmerken:

  • Helderheid instelbaar
  • Batterijduur: 5-7 uur
  • Bestand tegen een val van 1 meter hoog op beton
  • Waterbestendigheid: IP67 (Onderdompelbaar)

Levering:

  • FLIR Scout TK Warmtebeeldcamera
  • Nekkoord
  • USB (stroom)kabel
  • Lensdop

Specificaties

Artikelnummer: 13431800
Merk: FLIR
Gebruik: Natuurobservaties, Jacht, Rechtshandhaving, Beveiliging
Detectortype: 160x120 VOx Microbolometer
Zichtveld: 20° × 16°
Golflengte: 7.5 - 13.5 μm
Viewfinder display: 640x480 LCD Kleurendisplay
Kleurpalet: White Hot, Black Hot, InstAlertTM, Rainbow, Iron, Lava, Artic & Graded Fire
SD kaart slot: Nee
Refresh Rate: 9 Hz
Opstarttijd: < 5 seconden
Gewicht: 170 gr
Afmetingen: 100x38x38 mm
Detectie afstand: 100 m
Voeding: Interne Li-Ion batterij
Werktemperatuur: -20°C to 40°C
Waterproof: Ja
Garantie: 2 jaar

Verkoopprijs incl. btw: € 699,00