Artikel 2 van 2

Pulsar Digex

€ 1.299,00 (inclusief btw)

Product informatie

maken de Digex een perfect hulpmiddel voor het detecteren van doelen zoals een wild zwijn, hert of eland op afstanden variërend van 450 tot 550 meter.

De metalen behuizing van de richtkijker is robuust en tegelijkertijd licht. De antislijtagecoating behoudt het degelijke uiterlijk van Digex jarenlang.

Digex-richtkijkers hebben een ingebouwde recorder om stilstaande beelden en video's van HD-kwaliteit met geluid vast te leggen. Beeldmateriaal kan worden overgebracht naar pc / laptop of mobiel apparaat via een bekabelde verbinding of via Wi-Fi.

De zeer gevoelige 1280х720 HD CMOS-sensor zorgt ervoor dat Digex een high-definition beeld levert met nauwkeurige detailweergave.

Het gebruik van geavanceerde elektronische componenten en signaalverwerkingsalgoritmen garanderen de beste nachtgevoeligheid. Als resultaat biedt de richtkijker onberispelijke passieve modusprestaties in diepe schemering, zelfs 's nachts, zonder de IR Illuminator. Hoge gevoeligheid in het bereik van 900-950 nm maakt het gebruik van de Digex richtkijkers met onzichtbare IR Illuminators mogelijk.

Het middelste deel van de Digex-body is een buis van 30 mm, standaard voor optische licht bij daglicht. Door deze vormfactor kan de Digex flexibel worden gemonteerd op verschillende soorten jachtwapens met behulp van beproefde oplossingen.

De basisvergroting van de Digex N455 neemt vier keer toe - van 4x tot 16x. De zoom verandert geleidelijk in 2x stap of continu voor een echt optimaal, aangepast gezichtsveld voor een specifieke situatie.

 

© 2020 - 2024 Vision Nachtzicht Techniek | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel