Vorige Artikel 1 van 2 Volgende

TUBE - TD50L Digitale Nachtzicht Richtkijker

€ 989,00 (inclusief btw)

Product informatie

Ontmoet met TD50L NV Richtkijker

De TUBE-TD50L is een digitale nachtkijker met uitstekende nachtzichtmogelijkheden, met de 50 mm/F1.2 grote lens, uitstekende ultra-lage lichtdetector, 13 uur batterijduur, verwijderbare externe batterijen, enzovoort. Deze richtkijker heeft een gelijkaardig uiterlijk als de dagrichtkijker en past bij de gewoontes van de dagrichtkijkergebruikers, toepasbaar op dezelfde richtkijker.

Uitstekende NV-capaciteit

Combinatie van 50 mm/F1.2 grote en hoogwaardige objectieflens met 1440x1080 resolutie CMOS HD-sensor met ultralage lichtprestaties en high-definition weergave, krachtige IR-verlichting, geïntegreerd zeer effectief algoritme, enz. maken de TD50L de perfecte digitale nachtkijker met uitstekende nachtgevoeligheid en nachtzichtmogelijkheden voor gebruikers, zelfs op maanloze nachten.

Drie beeldmodi

Er zijn drie beeldmodi in de TD50L-Day-modus, Moon-modus en Star-modus. Onder de dagmodus is er een buitengewone weergave van ware kleuren om de authentieke scène in het zicht te zien. In de maan- en stermodus wil de TD50L niet alleen gebruikers ultieme nachtelijke zichtbaarheid bieden, maar ook een duidelijk beeldweergave bieden in het zichtbereik van observatie zonder enige vertraging. De speciaal ontworpen Star-modus zorgt nog steeds voor een helder nachtzichtbereik, zelfs bij extreem weinig licht of een maanloze nacht.

600 m nachtzichtbereik

De TD50L is een perfect hulpmiddel voor het detecteren van doelen zoals een wild zwijn of hert op afstanden tot 600 meter in de nacht dankzij de combinatie van de beste nachtgevoeligheid in zijn klasse, HD-resolutieweergave, een brede selectie van helderheidsaanpassing en de krachtige externe afneembare IR voor maanloze nachten, enz.

4x-16x vloeiende continue zoom

De basisvergroting van de TD50L neemt vier keer toe - van 4x tot 16x. Vergeleken met normaal integraal meervoudig inzoomen, stelt de TD50L gebruikers in staat om continu en geleidelijk in te zoomen van 4x naar 16x, waarbij een aangepast gezichtsveld en soepele zoom van schermweergave kunnen worden genoten. Een flexibele in- en uitzoomfunctie is in uw handen te bedienen.

Dubbel voedingssysteem

TD50L digitale NV-richtkijkers worden gevoed met twee soorten oplaadbare batterijen: ingebouwde 6600mAh-batterij en de andere vervangbare 18500-batterij in het batterijcompartiment die een batterijlevensduur van meer dan 13 uur ondersteunt. Bij het ontladen van de batterij in het batterijcompartiment schakelt de richtkijker automatisch over naar de ingebouwde batterij. De vervangbare 18500-batterij kan binnen enkele seconden worden verwijderd en vervangen zonder dat de richtkijker tussentijds wordt uitgeschakeld.

Compatibel met standaard telescoopringen van 30 mm

Dankzij het nieuw ontworpen standaard buisvormige uiterlijk met een diameter van 30 mm kan de TD50L worden geïnstalleerd op standaard 30 mm-kijkerringen en eenvoudig worden gemonteerd op het Picatinny-railsysteem van een geweer met eenvoudige bediening, stabiliteit en betrouwbaarheid. Het is een klassiek maar ook praktisch constructieontwerp.

Krachtige 850nm/940nm IR Illuminator

De TD50L wordt geleverd met een optionele 850nm of 940nm IR-illuminator om een betere verlichting mogelijk te maken terwijl het doelwit onopgemerkt blijft. Met drie instelbare IR-vermogensniveaus kan de gebruiker het gewenste verlichtingsniveau kiezen op basis van het bereik tot uw doel of de omgevingsomstandigheden.

IP67 beschermingsgraad

De TD50L heeft een IP67-beschermingsniveau, wat betekent dat hij volledig waterdicht en stofdicht is. De richtkijkers kunnen werken bij hoge luchtvochtigheid, hevige regen of neerslag van elke intensiteit en overleven een lange tijd en de 1 meter diepe onderdompeling.

Beeld-in-beeld-modus (PIP)

De Picture-in-Picture-functie in de TD50L verbetert de richtnauwkeurigheid door een 2x vergroot beeld te geven van het dradenkruisgebied aan de bovenkant van het scherm. Het helpt gebruikers om in te zoomen op een doel terwijl de zichtbaarheid van het hele gezichtsveld behouden blijft voor een groter situationeel bewustzijn.

Nieuwe Freeze Zeroing-functie

Er is een nieuwe functie ontwikkeld binnen de TD50L-Freeze Zeroing. Het grootste voordeel van deze speciale functie is de flexibiliteit bij het verplaatsen van uw wapens bij het op nul stellen en zonder enige invloed op de nulstellingsgegevens die in de opslag worden bewaard.

Geïntegreerde Wi-Fi en InfiRay APP-ondersteuning

Met de ingebouwde wifi-module van de TD50L kunnen gebruikers NV-richtkijkers verbinden met apparaten die de InfiRay Outdoor- app gebruiken. Deze verbinding opent een reeks opties voor gebruikers, zoals foto- en video-opslag, enz., evenals andere functie-opties die in ontwikkeling zijn.

Nuttig richtkruizenontwerp

TD50L digitale nachtzichtrichtkijker heeft 6 optionele basisdraden om aan de verschillende voorkeuren van gebruikers te voldoen, wanneer gebruikers in- of uitzoomen op het scherm door aan de knop te draaien, schaalt het richtkruis proportioneel omhoog of omlaag naar de vergrotingsveranderingen van de richtkijker en blijft het constant op dimensie en details deel, kunnen gebruikers zich aanpassen aan verschillende behoeften op het gebied van opnameafstanden.

Uw verstandige keuze met Tube TD50L

 

Model

TD50L

Sensorresolutie, pixels

CMOS 1440×1080

Pixelgrootte, (m)

4×4

Framesnelheid, Hz

50

Objectief, mm

50 (F1.2)

Gezichtsveld,

6.6×4.9

Vergroting, x

4x~16x (4x zoom)

Oogreliëf, mm

70

Weergave

1280×960 LCOS

Vastleggen/Video-opname Resolutie, pixels

1280*960

Detectiebereik, m

600

IR Illuminator Golflengte

850nm /940nm (optioneel)

Accu

Ingebouwde 6600mAh en een vervangbare 18500 batterij

Maximaal Bedrijfstijd (bij temp.=22ºC), h*

>13

Externe voeding

5V (Type C USB)

Buisdiameter (voor de montageringen), mm

30

Maximaal Terugslagkracht op geweer, g/s²

1000

Beschermingsgraad, IP-code (IEC60529)

IP67

Ingebouwd geheugen, GB

16

Gewicht (zonder vervangbare batterij), g

<1000

Afmeting, mm

395×85×75

APP/Wifi

Ondersteuning (InfiRay Outdoor)

 

© 2020 - 2023 Vision Nachtzicht Techniek | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel