Vorige Artikel 3 van 3 Volgende

InfiRay Warmtebeeld-vizierkijker Tube TH50

€ 4.399,00 (inclusief btw)

Product informatie

Betere beeldkwaliteit Betere kijkervaring

# Uiterlijk traditionele vizierkijker

De Tube-serie is vanaf de grond af ontworpen voor optimaal gebruik op jachtgeweren en andere platforms die flexibele montageopties vereisen met meer oogafstand. De behuizing in traditionele stijl maakt montage met standaard 30 mm-ringen mogelijk, zoals een typische vizierkijker.

# 12µm 640x512 sensor met hoge capaciteit

Als de topklasse thermische scope van de Tube-serie, is de TH50 uitgerust met de toonaangevende InfiRay 12µm 640x512-sensor met geavanceerd beeldverwerkingsalgoritme dat uitstekende prestaties levert bij het omgaan met zelfs het kleinste temperatuurverschil en gedetailleerde, levendige beelden oplevert.

# 2361m Detectiebereik

Door de buitengewone sensor en de krachtige 50 mm-optiek te combineren, kan de TH50 een detectiebereik tot 2361 m bereiken.

# Ultraheldere modus

Als de ultraheldere modus is ingeschakeld, is het effect van slechte weersomstandigheden uitgeschakeld. Met de Untra-clear-modus kan de TH50 nog steeds: zorgen voor een helder en delicaat beeld, zelfs bij slechte weersomstandigheden zoals zware mist en regen. Slecht het weer kan je niet weerhouden van je grote avontuur.

# 1.03" Micro-OLED-scherm met een resolutie van 2560x2560

De TH50 gebruikt een bijzonder 2560x2560 1,03-inch Micro-OLED-scherm om de beste observatie-ervaring te bieden met een uitstekende optische parameter van 4x optische vergroting en 8x oculairvergroting, het is niet nodig om in het scherm te staren zoals vroeger, daarom de visuele vermoeidheid veroorzaakt door de lange tijd observeren kan worden voorkomen.

# Nauwkeuriger nulstellen

Het 2560x2560 Micro-OLED-scherm biedt een dichtere schaal, elke schaaleenheid is kleiner, daarom kan de nulstelling nauwkeuriger zijn.

# Soepele vergrotingsaanpassing

De TH50 is in staat om de beeldvorming soepel te vergroten zonder flikkering en haperingen en biedt gebruikers comfort wanneer ze observeren.

# Shutterless functie

De shutterless sensormodule wordt gebruikt om de shutter kalibratie teniet te doen, de bediening te vereenvoudigen en verlaag het energieverbruik, waardoor de beeldvorming stiller en lineair is.

# 32 GB Opslag

De TH50 wordt geleverd met 32 GB geheugen voor het opslaan van 57.000 afbeeldingen of 48 uur aan video. Opgenomen video's en afbeeldingen zet je razendsnel via de app op je smartphone.

© 2020 - 2023 Vision Nachtzicht Techniek | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel