Artikel 3 van 4

InfiRay Eye Series E3n Outdoor Thermal Monocular

€ 1.199,00 (inclusief btw)

Product informatie

  • Hoge beeldkwaliteit

De Eye-serie is ingebed met IRay onafhankelijk ontwikkelde hoogwaardige VOx-detector waarmee u zeer gedetailleerde warmtebeelden kunt krijgen, om het zoeken naar doelen in het donker eenvoudiger te maken. EYE bestaat uit geavanceerde software-algoritmen en is ontworpen om de beeldhelderheid en het algehele beelddetail te verbeteren, wat resulteert in een scherper, gedetailleerder gezichtsveld en verbeterde objectidentificatiemogelijkheden.

  • Snelle opstarttijd

De opstarttijd van 3 seconden zorgt ervoor dat de Eye-serie snel wordt geactiveerd op het juiste moment, wat helpt om energie te besparen en de werkuren te verlengen.

  • Voldoende verrichtingstijd

Elementen met laag vermogen die in de Eye-serie worden gebruikt, bieden voldoende bedrijfstijd. Tot 15 uur operationele batterijduur garandeert dat u zich geen zorgen hoeft te maken over de stroomvoorziening.

  • Thermische kijker in zakformaat

De InfiRay EYE-serie is een monoculair voor thermisch zicht in zakformaat om het buitenleven te verkennen - 's nachts en bij weinig licht. EYE onthult uw omgeving en helpt u mensen, objecten en dieren op honderden meters afstand te zien. Eenvoudig te gebruiken, met foto- en video-opname, EYE is de perfecte metgezel, zowel in het achterland als in uw eigen achtertuin.

  • Hoge framesnelheid

De framesnelheid van 50 Hz garandeert dat je elk moment vastlegt dat je wilt vastleggen. Glad, vloeiend en kristalhelder zicht biedt uitstekende observatie voor al uw buitenavonturen.

  • Vriendelijke elektrische interface

De EYE is ontworpen met het oog op bedieningsgemak. De monoculaire kan worden aangesloten op een specifieke APP via een USB-kabel waarmee de gebruiker de realtime video kan bekijken, foto kan maken en video kan opnemen op mobiele apparaten op basis van Android en iOS, zoals een smartphone of tablet. Interne menu-items en opties worden ook weergegeven op een contrasterend verloop, zodat u de instellingen in de gaten kunt houden zonder uw doel uit het oog te verliezen.

  • Standby-functie

Als het nodig is om de observatie tijdelijk te stoppen, kan de gebruiker de stand-byfunctie toepassen. Het zorgt voor het nodige camouflageniveau (geen licht van het oculair van het apparaat) tussen observatiesessies en voor de snelle herstart van de observatie (wanneer het scherm is uitgeschakeld, werken alle andere systemen; voor normaal gebruik is het voldoende weer op het display).

  • Compact formaat en lichtgewicht

Compact formaat en lichtgewicht worden belangrijk bij gebruik buitenshuis, wat het hoogste niveau van comfort en bruikbaarheid garandeert.

  • 5 kleurenpaletten

De Eye-serie biedt meer dan 5 kleurenpaletten voor het in kaart brengen van ware kleurtemperaturen, waaronder "wit heet" "zwart heet" "roodgloeiend" "kleur" en "hot target highlight". Schakelen tussen verschillende kleurenpaletten is snel en eenvoudig.

  • Groot detectiebereik

 

Krachtige objectieflens in combinatie met professionele warmtebeeldsensor met NETD 50 mK biedt uitzonderlijke detectiemogelijkheden. Een doelwit van gemiddelde grootte kan worden gedetecteerd op een afstand van 1300 meter in volledige duisternis.

 

© 2020 - 2024 Vision Nachtzicht Techniek | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel