Vorige Artikel 3 van 9 Volgende

Infiray E3 plus

€ 1.968,00 (inclusief btw)

Product informatie

De EyeⅡ-serie is ingebed met IRay onafhankelijk ontwikkelde, krachtige Vox-detector waarmee u zeer gedetailleerde warmtebeelden kunt krijgen. Het is veel eenvoudiger om doelen in het donker te zoeken.

Er zijn twee soorten detectorresoluties voor opties: 384 * 288 & 640 * 512. De EyeⅡ-serie levert uitstekende prestaties in kritisch temperatuurbereik.

HD-microdisplay en hoge beeldfrequentie

De EyeⅡ-serie is uitgerust met een HD-microdisplay - 1280 × 960 hoge resolutie display met een helder beeld en levendige kleuren. En de verversingssnelheid van 50 Hz garandeert dat u elk moment vastlegt dat u geïnteresseerd bent.

Ingebouwde videorecorder en WiFi-verbinding

De monoculaire heeft een ingebouwd geheugen van 8 GB om de vastgelegde stilstaande beelden en video-opname en WiFi-module op te slaan die 4 verbindingen tegelijkertijd mogelijk maakt 

Meer functies

PIP —— Picture-in-Picture verbetert de nauwkeurigheid door een 2x vergroot beeld te geven van het dradenkruisgebied bovenaan het scherm.

Het helpt om in te zoomen op een doel terwijl de rest van het gezichtsveld zichtbaar blijft.

Stadiametrische afstandsmeter —— Op basis van de geschatte hoogten van doelen kan de gebruiker de ruwe afstand van het doel snel en gemakkelijk bereiken met de ingebouwde stadiametrische afstandsmeter.

Hot Target Tracking —— Volg automatisch de heetste plek in de scène en ontdek het doel snel.

 

© 2020 - 2023 Vision Nachtzicht Techniek | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel