Momenteel niet leverbaar

Artikel 1 van 2

PVS14 Echo tube

€ 4.800,00 (inclusief btw)

 

Op dit moment zijn alle Restlichtversterkers zeer moeilijk en meestal niet leverbaar door de oorlog in Ukraine. Vaak zijn er nog wel gebruikte of ovejarige modellen te verkrijgen. Informeer naar de mogelijkheden.

De op dit moment verkrijgbare warmtebeeldkijkers bieden een uitstekende vervanging. Kom en overtuig uzelf van de goede beeldqualliteit van deze kijkers.

Beschrijving
De PVS-14 Night Vision Monocular met Echo tube is de huidige militaire nachtkijker voor de meeste strijdkrachten in de Wereld Het is ook de voorkeurskeuze van veel buitenlandse (NAVO) strijdkrachten. Geproduceerd in grote aantallen, zal de 14 nog vele jaren gebruikt worden.
De PVS-14 is de allround beste multifunctionele nachtkijker beschikbaar. Met het hoofd of de helm gemonteerd, laat de PVS-14 de gebruiker zijn nachtelijk aangepast zicht in één oog behouden terwijl hij zijn omgeving door het verlichte oculair van de PVS-14 bekijkt. De nieuwe batterijbehuizing completeert het perfecte pakket door de gebruiker in staat te stellen het apparaat uit te schakelen in rechtopstaande positie en in te schakelen wanneer het naar beneden wordt geklapt.
Een andere kracht is zijn vermogen om achter de meeste gecollimeerde daglichtrichters en Reflexvizieren zoals de ACOG, Aimpoint en EO Tech-systemen te worden gemonteerd. Dit stelt de gebruiker in staat om zijn PVS-14 zowel als monoculair voor nachtzicht te gebruiken voor verhoogde mobiliteit en tactisch bewustzijn en als wapenzicht op korte afstand.
Versterkingsregeling (optioneel) geeft de gebruiker de mogelijkheid om de buisversterking te vergroten of te verkleinen. Onder extreem donkere omstandigheden kan de gebruiker met gain-gain de gain naar boven bijstellen, waardoor een beter beeld ontstaat. Onder hoge lichtomstandigheden kunnen details worden weggespoeld vanwege een teveel aan licht. Door de systeemwinst te verlagen, kunnen die details beter worden gezien. Extra functies van de PVS-14 zijn een infrarood-LED met LED-indicator en een indicator voor een bijna lege batterij.
Met onze uitgebreide mogelijkheden en strategische partnerschappen zijn we in staat om al onze door NVD vervaardigde producten op maat te bouwen met beeldversterkers van Elbit Systems of America®, Photonis® of L3Harris®. Dit omvat groene en witte fosfor en dunne of niet-gefilmde beeldbuizen.
Dit systeem voldoet aan MIL-PRF-49324 (CR), MIL-PRF-49427 (CR) en MIL-STD-810G.
Met meer dan een miljoen systemen in de wereld door de DOD en legers over de hele wereld, is de PVS-14 de allround beste multifunctionele nachtkijker beschikbaar. Onderdelen en service voor dit systeem zijn nog 25 jaar beschikbaar.

© 2020 - 2024 Vision Nachtzicht Techniek | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel