Vorige Artikel 1 van 1 Volgende

Riflescope Sightline N455 (without mount)

€ 840,00 (inclusief btw)

Product informatie

 • HD-sensor 1280x720
 • Grote stijging 4-16x
 • Verhoogde nachtgevoeligheid
 • Zoom op nul zetten
 • Drie individuele geweerprofielen
 • Nacht observatie afstand 350 m
 • Eenvoudige bediening van één knop-encoder
 • Universele band voor verschillende soorten beugels
 • Schaalbare ballistische richttekens
 • Nauwkeurig richten in de modus "Frame in frame"
 • Inclusief snelwisselaccu
 • Groothoek oculair - geen tunneleffect
Matrix type CMOS / 1280x720
Weergavetype AMOLED / 1024x768
Verhoog x 4 - 16x
Lens F50 / 1.2
Gezichtsveld, ° 5.5
Verwijdering van de uitgangspupil, mm 50
Oogrefocuslimiet, dioptrie -2,5 / +5
Detectieafstand, m (object 1,7 m hoog) 350
Ingebouwde IR-illuminator LED / 940
Prijs per klik / vert., Mm @ 100m 10,5 (bij 4x), 2,6 (bij 16x)
Reserveslabel bergen. / vert., mm @ 100m 2100

 

Schokbestendigheid op een geweer, J 6000
Schokbestendigheid op wapens met gladde loop, J 12 cal.
Stroomvoorziening, V 3.8 - 6.3
baterij type DNV-batterij / 4xAA-batterijen
Levensduur van de batterij (zonder IR), uur vier
Bedrijfstemperatuur, ° C -20 ... +40
Beveiligingsklasse (volgens IEC 60529) IPX4
Video uitgang HDMI
Afmetingen, mm 285x89x81
Gewicht (kg 0.84 (met een Yukon DNV-batterij)


Grote stijging
De basisveelvoudigheid kan worden verhoogd door middel van een soepele digitale zoomlens. Het viziermenu stelt de jager in staat om het gewenste bereik en de veelvoudstoename stap 4-8x in stappen van 0,5x of 4-16x in stappen van 1x in te stellen.HD-sensor
Het beeld dat wordt gevormd door Sightline-vizieren onderscheidt zich door high-definition en detailverwerking - een zeer gevoelige CMOS-matrix van 1280x720 pixels HD wordt gebruikt als een sensor.De beste nachtgevoeligheid in de klas
Natuurlijke nachtverlichting wordt gekenmerkt door de overheersende invloed van straling in het infrarode gebied van het spectrum. Nieuwe elektronische componenten en geavanceerde software Sightline leidde tot een tweevoudige toename van de nachtgevoeligheidsparameter in vergelijking met eerdere modellen van Yukon digitale scopes.


Nacht observatie afstand - 350 m
Hoogwaardige gevoeligheid, hoge resolutie van de sensor en het display, grote vergroting en krachtige ingebouwde IR-illuminator voor de omstandigheden van volledige duisternis maken van Sightline een effectief middel om doelen te detecteren op afstanden van 350 - 450 meter.


Schaalbare ballistische richttekens
Het label wordt elektronisch in het display ingevoerd en bevindt zich altijd in het vlak van het doelbeeld. Geheugenlijnlijn bevat vijf verschillende configuraties en doel van verwisselbare richtmerken, inclusief ballistische, in verschillende kleuren. De ballistische markeringen worden geschaald in verhouding tot de verandering in de toename van het gezichtsvermogen, vergelijkbaar in het eerste brandpuntsvlak (FFP) tot de markeringen van optische beelden van de dag.


Nauwkeurig richten in de modus "Frame in frame"
Met de functie frame-in-frame kan de schutter een zeer nauwkeurig richtkader weergeven op het scherm. Het beeld beslaat slechts 1/10 van het totale weergavegebied en bevat een vergroot beeld van het doel en het richtpunt en biedt een meer gedetailleerd beeld van het beeld in het richtgebied met gelijktijdige visuele bewaking van het gehele gezichtsveld.


Zoom op nul zetten
Beeldvizieren kunnen zowel op de basiszoom als op de zoomfunctie worden uitgevoerd, terwijl de prijs per klik van het label evenredig met de toename afneemt. Bij maximale veelvoud is de stapgrootte van het label minder dan 0,1 MOA. Het nulpunt is stabiel over het volledige bereik van veelvouden.


Drie individuele geweerprofielen
De resultaten van de opname worden opgeslagen in het opnameprofiel. Met het vizier kunt u maximaal drie geweerprofielen maken voor verschillende soorten wapens of munitie, waarbij binnen elk van de profielen maximaal tien nulpunten op verschillende afstanden worden gehouden.Universele band voor verschillende soorten beugels
Met de universele landingsband kun je gezichtsveld combineren met de meeste Yukon- en Pulsar-beugels, waaronder verschillende modellen Weaver-haakjes, zwaluwstaart, zijsteunen en adapters van het Europrism-type en MAK. Zo'n nomenclatuur van bevestigingen maakt het mogelijk om Sightline te installeren op bijna elk jachtwapen dat op de markt verkrijgbaar is. De keuze van de positie van de montagebeugel maakt de installatie van het vizier mogelijk, rekening houdend met de antropometrische gegevens van de schutter, het ontwerp van het wapen en om te zorgen voor de meest gemakkelijke en efficiënte werking van het wapen-zicht complex.

Beeldlijn N450 / N455

© 2020 - 2022 Vision Nachtzicht Techniek | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel