Vorige Artikel 1 van 3 Volgende

X-infrared clip-on CL42

€ 3.999,00 (inclusief btw)

Product informatie

Het is een camera voor tweeërlei gebruik, omdat deze in een paar seconden kan worden omgezet in een professionele monoculair met het standaard geleverde oculair. Vergroot nu uw detectievermogen samen met uw dagbereik.

 

Hoge beeldkwaliteit met ultraheldere modus

De hoogwaardige IRay Vox-detector en de geavanceerde beeldverwerking zorgen voor briljante en scherpe beelden.

En het AMOLED-microdisplay met hoog contrast met HD-resolutie biedt een scherp beeld en levendige kleuren. Display zorgt voor een uitstekende beeldkwaliteit en perfecte prestaties, zelfs bij vriestemperaturen.

Ingebouwde Ultraclear-modus voor slecht weer, zoals zware mist en regen, het zal gevoeliger zijn en meer details krijgen.

Snelle transformatie, geen herzero vereist

De Clip C-serie is een camera voor tweeërlei gebruik, omdat deze binnen enkele seconden kan worden omgezet in een professionele monoculair met het standaard geleverde oculair. Het kan worden gebruikt als een thermische monoculaire voor het zoeken of als een bijlage van daggeweerkijker voor het fotograferen. Met de speciale kalibratie naar de camera is geen opnieuw afstellen vereist na bevestiging aan de dagscoop.

Klem en schiet, super eenvoudig te gebruiken.

Bekende precisie en compact formaat

Aan de voorzijde gemonteerd zorgt voor een consistente opnamepositie en oogverlichting met een bestaande richtkijker. Het originele ontwerp en de precisietechnologie zorgen voor POI-stabiliteit wanneer het hulpstuk in gebruik is. Gebruikers hoeven geen correctie aan te brengen in de positie van het dradenkruis van de daggeweer bij het monteren van Clip C-camera. Compact formaat en lichtgewicht ontwerp hebben geen significante invloed op de balans van het geweer.

Ingebouwde versnellingsmeter en digitaal kompas

Ingebouwde versnellingsmeter en digitaal kompas verbeteren de nauwkeurigheid door nauwkeurig kantelen en hoeken te identificeren. De Clip C-serie kan de richting en de mate van zijdelingse kanteling aangeven.

Draadloze afstandsbediening verbonden via Bluetooth kan worden bevestigd in de buurt van trigger waardoor basisbewerkingen eenvoudig kunnen worden uitgevoerd.

© 2020 - 2022 Vision Nachtzicht Techniek | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel